BuitenBeter App - Schoon Langdonk

Schoon Langdonk
Title
Ga naar de inhoud
Webmaster
Willem Uitterlinden
0627-303555
 
                                               buitenbeter
 
De BUITENBETER APP is een initiatief van Yucat Mobile Business Solutions. Komt men een vuilstorting tegen ergens op straat, bijvoorbeeld NAAST een container of ergens in de bosjes / op een grasveld / kortom op een plaats waar dat niet hoort, dan mag eenieder een melding maken via de BuitenBeter App en komt die melding bij uw eigen gemeente terecht die dan heel snel maatregelen neemt om het vuil te verwijderen. Ook andere problemen en/of opmerkingen over onze woonomgeving kunnen op deze app worden gemeld.

 
Bij gebruik de aanwijzingen op het scherm volgen. U krijgt vervolgens een bevestiging van de melding en ook een melding wanneer het probleem is opgelost. De ervaring van de werkgroep leden van Schoon Langdonk met deze app is zonder uitzondering positief. De meldingen van ongewenste situaties worden op werkdagen zelfs binnen 12 tot 24 uur opgelost.

Bovenstaande QR code kunt u met de QR reader op uw telefoon inscannen. Daarmee krijgt u direct toegang tot de buitenbeter website met daarop de links om de buitenbeter app te installeren voor zowel Android als Iphone. U kunt ook zoeken in de Playstore (Android) of de Appstore (Iphone).
Langdonk, een schone, dus fijne wijk om te wonen
Terug naar de inhoud